10 Sep 2011

[DAH INGAT!..]



Lepas ak post entry pertama ak, ak mcm xsenang duduk je…
Lame jugak ak tenung blog ak (sambil tenung : makin comel blog ak ney..muehehe~)
Ehh mmg betul ade something ak lpe nak ckp la…
Pikir pny pikir pny piker..ahah!gotcha!
Rupe2nya ak lpe nak nak introduce diri ak sendirik…lorrr tu je ke??HAHA~

Well, ak bt simple introduction jela eyh…hihi

Soklan2 yg selalu ditanya…

Q : Nama sebenar?
A : Nurathiqah bt Anuar…

Q : emm not bad…Nama manja?
A : aQei…ieQa…aTiQ…TiQah…

Q : alolololo~ manjenyee…Asal mane?
A : tampin,  n9

Q : kg den gak tuh daro ooi….Dah ade pakwe?
A : sensitive question…next please…

Q : eleh sombong….Suka warna ape?
A : pink n merah..tu je

Q : pink?gugurl gitu…hoho….Pernah bercinta?
A : erkkk??...@$^&#$!

Q : opss maap3 lupe pulak sensitive…Ade berapa adik-beradik?
A : akk, abg, sy n 3 adek lelaki…total 6

Q : ade kakak??...Dah keje ke blaja lg?
A : ye ade sorang….tgh praktikal kat ipk lah..dah ckp gasenye

Q : bkn awak tp kakak awak…*tersipu2
A : gilo po! @$^&#$!

*Dah mcm kene interview dgn mamat gatal plak kan?kikiki…bye!=)



No comments:

Post a Comment